Varaa aika Mehiläisen tai Pikkujätin ajanvarauksesta.
Maria Magdalenan Hospitaali

GYNEKOLOGI PAIKKAKUNNILLA HAMINA, KARHULA, KOTKA, LOVIISA, PORVOO, KOUVOLA, LAHTI

Naisen on hyvä kaikissa elämänvaiheissa käydä säännöllisesti gynekologin vastaanotolla. Vain sillä tavalla on mahdollista saada kiinni elämää ja elämänlaatua uhkaavat sairaudet riittävän ajoissa. Gynekologi on mahdollista tavata myös lähellä paikkakunnilla Hamina, Karhula, Kotka, Loviisa, Porvoo, Kouvola ja Lahti. Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, dosentti, LT, FT Pasi Pöllänen pitää vastaanottoa kaikilla näillä paikkakunnilla säännöllisesti.

Gynekologin vastaanotolla selvitetään ensin, minkälainen vaiva potilaalla on vai onko potilas tullut rutiinitarkastukseen. Sitten päivitetään tiedot aiemmista sairauksista, lääkkeistä, leikkauksista, raskauksista ja synnytyksistä. Sen jälkeen tutkitaan. Tutkimukseen voi liittyä tilanteen mukaan myös ultraäänitutkimus ja erilaisten näytteiden ottoa, mikäli tarpeellista. Vastaanottokäynnin jälkeen voidaan joutua ottamaan myös laboratoriokokeita, mikäli potilaan tilanne niin vaatii.

Miten vastaanotolla käynti etenee?

Vastaanotolle tuloa ei tarvitse jännittää. Tilanne on lyhytaikainen ja tarkoituksena on edistää potilaan terveyttä. Vastaanotolle tuloa voi ajoittaa kierron mukaan, mutta tarpeen vaatiessa voi vastaanotolle tulla koska tahansa.

Vastaanoton kustannukset ovat kohtuulliset. Pelkkä perustutkimus on kustannukseltaan vaatimaton. Jokaiselle tehtävälle tutkimukselle on aina potilaan terveyteen liittyvä peruste. Hinnoista voi tiedustella etukäteenkin. Lääkäri ilmoittaa, mikäli lisätutkimukset ovat tarpeen.

Mikäli tulet vastaanotolle jonkin erityisen asian kuten esimerkiksi kuukautishäiriöt, ehkäisy, vaihdevuodet, raskaus, sukupuolitaudit, lapsettomuus, syöpäepäily vuoksi, voit kuvailla sen OmaMehiläinen-järjestelmässä esitietona. Näin lääkäri saa etukäteen käsityksen käynnin syystä, mikä edistää asian käsittelyä vastaanottotilanteessa.

Monet naistentauteihin luettavat asiat kuten ehkäisy, sterilisaatio, raskaus, lapsettomuus, vaihdevuosien hormonikorvaushoito jne. ovat oikeastaan parin asioita. Gynekologi Pasi Pöllänen on myös andrologi, miestentauteihin perehtynyt (erityispätevyys) lääkäri, minkä vuoksi myös miehen huomioon ottaminen näissä asioissa on mahdollista.

Varaa aika asiantuntevalle gynekologille ja andrologille

Voit varata ajan gynekologi Pasi Pölläsen vastaanotolle Mehiläisen yksiköissä paikkakunnilla Hamina, Karhula, Kotka, Loviisa, Porvoo, Kouvola ja Lahti sekä verkossa että puhelimella. Gynekologi Pasi Pöllänen on toiminut lisääntymislääketieteen parissa sekä tutkimuksessa että kliinisessä työssä 40 vuoden ajan kaikilla terveydenhuollon tasoilla ja sektoreilla sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on myös Helsingin ja Turun yliopistoiden lääketieteellisten tiedekuntien dosentti ja toiminut professorina (vt.) Tampereen yliopistossa ja työelämäprofessorina Helsingin yliopistossa. Lisäksi hän on väitellyt Suomen hallintohistoriasta Itä-Suomen yliopistossa.

Varaa aika

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, dosentti, LT, FT Pasi Pöllänen

Toimin seuraavilla Mehiläisen vastaanotoilla:
HaminaKarhulaKotkaKouvolaLahtiLoviisaPorvoo.

Yhteystiedot

Maria Magdalenan Hospitaali –
Maria Magdalenas Hospital ky/kb

Toimisto
Lavansaarentie 6
48310 Kotka

Y-tunnus: 2272788-4

Copyright © 2024 Maria Magdalenan Hospitaali – Maria Magdalenas Hospital ky/kb