Varaa aika Mehiläisen tai Pikkujätin ajanvarauksesta.
Maria Magdalenan Hospitaali

LASTENLÄÄKÄRI PAIKKAKUNNILLA KOTKA, JÄRVENPÄÄ JA LAHTI

Lapsi kannattaa tuoda lastenlääkärin vastaanotolle useimmiten heti, kun vanhemmalla huoli sairaudesta herää. Näin on mahdollista saada joskus myös vakavat sairaudet viiveettä hoitoon ja tällä voi olla ratkaiseva merkitys lapsen jatkokehityksen ja pärjäämisen kannalta.

Lastenlääkäri LT Saara Sainio-Pölläsen vastaanottopaikkakunnat ovat Kotka, Järvenpää ja Lahti.

Lastenlääkäri ottaa huomioon lapsen ja vanhemman

Vastaanotolla lastenlääkäri haastattelee sekä lasta että vanhempia ja selvittää näin tarvittavat tiedot lapsen aiemmista sairauksista, lääkkeistä ja mahdollisista tehdyistä toimenpiteistä. Lapsi tutkitaan lähtökohtaisesti kokonaan. Haastattelun ja tutkimuksen perusteella suunnitellaan tarvittavat tutkimukset kuten laboratoriokokeet ja kuvantamiset.

Vaikka lastenlääkärin vastaanotto luonnollisesti jonkin verran jännittää sekä lasta että usein myös vanhempia, ei sitä tarvitse pelätä. Lastenlääkärin työhön kuuluu ottaa kohtaamisessa huomioon lapsen ikätaso ja pyrkiä selittämään asioita sen mukaisesti. Tämän helpottamiseksi on vastaanotolla yleensä rekvisiittana esimerkiksi leluja ja tarroja. Vastaanottotilannetta ei turhaan pitkitetä ja sen suhteen pyritään olemaan aikataulussa, mikä aina ei kuitenkaan ole täysin mahdollista.

Miten paljon lastenlääkärissä käynti maksaa?

Vastaanoton kustannukset pyritään pitämään kohtuullisina. Jokaisella tehtävällä tutkimuksella on potilaan terveyteen liittyvä peruste. Hinnat voi tarvittaessa tiedustella etukäteen. Lääkäri kertoo, mitkä lisätutkimukset ovat tarpeen.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä ja lapsen oireita voi jo etukäteen kuvailla esitietoina OmaMehiläinen-järjestelmässä. Tulosyinä tavallisesti ilmoitettavia asioita ovat esimerkiksi kuume, hengitystieoireet kuten yskä ja nuha, korvakipu, päänsärky, huimaus, kalpeus, väsymys, vatsakipu, alakuloisuus, laihtuminen, kaikenlaiset niveloireet. Esitiedot sujuvoittavat usein vastaanoton kulkua.

Lastenlääkäri Kotka, Järvenpää, Lahti – Kysy lisää ja ota yhteyttä

Ajanvaraus lastenlääkäri Saara Sainio-Pölläsen vastaanotoille onnistuu joko verkossa tai puhelimitse Mehiläiseen paikkakunnilla Kotka ja Lahti sekä Pikkujättiin paikkakunnalla Järvenpää.

Lastenlääkäri Saara Sainio-Pöllänen on toiminut lastenlääkärinä jo 40 vuoden ajan kaikilla terveydenhuollon tasoilla ja sektoreilla. Hän on väitellyt TYKSin Lastenklinikassa aiheenaan tyypin I diabetes ja työskennellyt sekä Reumasäätiön sairaalassa että HYKSin Lasten ja nuorten sairaalassa lastenlääkärinä ja lastenreumatologina. Saara Sainio-Pöllänen on kolmen aikuisen lapsen äiti, joten äitiyskin on hänelle tuttua.

Varaa aika

Lastenlääkäri LT Saara Sainio-Pöllänen

Toimin seuraavilla Mehiläisen ja Pikku-Jätin vastaanotoilla:
Kotka, LahtiJärvenpää.

Yhteystiedot

Maria Magdalenan Hospitaali –
Maria Magdalenas Hospital ky/kb

Toimisto
Lavansaarentie 6
48310 Kotka

Y-tunnus: 2272788-4

Copyright © 2024 Maria Magdalenan Hospitaali – Maria Magdalenas Hospital ky/kb